♥ About me

Hallo allemaal,
Leuk dat je een kijkje komt nemen op onze blog. Zoals je misschien al weet gaat onze blog over beauty. Iets wat wij helemaal geweldig vinden. Wij vinden het super leuk om onze passies te laten zien in een blog. En daarom zijn wij ook een beautyblog begonnen. Een blog waarin we al onze passies met jullie delen. We zullen ons even voorstellen, zo weet je wie wie is en kom je te weten wet wij leuk vinden en waar wij van houden. Veel plezier!

´Hallo, ik ben Daphne, ik ben 13 jaar. Mijn hobbies zijn dansen, zingen en bloggen. Vandaar dat ook samen met Louise en Cynthia een beautyblog heb opgericht. Ook ligt mijn passie bij fashion. Ik hou ervan als mensen hun eigen stijl laten zien. Ik hou van aparte dingen, waarvan mensen zeggen dat ze dat zelf nooit aan zouden doen. Mijn motto is: Fashion meself wearing what I love! Doe altijd waar je zelf zin in hebt. En trek het je niet aan wat anderen ervan vinden! Verder ben ik erg fan van One direction ♥`
´Hallo, ik ben Louise en ik ben 15 jaar. Ik zit in de 4e klas Havo. Mijn hobbies zijn zingen,bloggen
beauty en shoppen. Verder hou ik ervan om dingen zelf te maken. Je ziet op onze blog dus ook regelmatig een artikel over DIY projecten. Luister niet naar anderen, doe waar je zelf zin in hebt!´ Mijn droom is om ooit samen met Cynthia in een musical te mogen zingen en acteren! Dat lijkt me echt leuk! Verder hou ik van oppassen en hou ik van mijn oppaskindjes!
´Hallo, ik ben Cyntthia, ook een van de beheerders van deze site. Ik ben 13 jaar en ik in de 1e klas, -havo. Mijn hobbies zijn zingen, dansen, acteren, beauty en shoppen. Ik zou later het liefst zangeres willen worden en mijn droom is om ooit in een musical te mogen staan. Waar ik dan lekker alles wat ik leuk vind kan combineren. Verder hou ik van oppassen en natuurlijk hou ik ook van mijn oppaskindjes. En mijn favoriete woordje is: Toedely, dat zeg ik altijd als ik doei wil zeggen!
We hopen dat jullie nu wat meer over ons te weten zijn gekomen! Veel plezier met het bekijken van onze beautyblog!

Kusjes,
Louise, Daphne & Cynthia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

We zouden het leuk vinden als je een reactie zet, maar hou het wel netjes.
Reacties met scheldwoorden en vloeken wordt niet geaccepteerd!

Kusjes,
Louise, Daphne & Cynthia